Adobe Photoshop CS4 Complete (No Activation Required)
Photoshop CS4 është versioni i 11-të aplikimit nderuar dhe industria-standard Adobe's imazhit. Është e vështirë të imagjinohet se Adobe mund të vazhdojë të bëjë ndryshime të mëdha në Photoshop. Duket se çdo gjë, por vetëm për lavaman kuzhine është tashmë në kërkesë, por edhe një herë, Adobe ka gjetur mënyra për të marrë një aplikim të pjekur dhe për të përmirësuar atë. Në këtë rishikim, unë do të ju jap një vështrim të parë në karakteristika të reja që ju do të gjeni në Photoshop CS4.
Lehtësinë e përdorimit
Pari deri, dhe vetëm Windows karakteristike, është mbështetje për të falë shumë të mëdha fotografi të konkurrojnë në 64-bit (me një 64-bit version të Windows). Mac do të duhet të presë për një lirim të ardhmen për energji 64-bit.
Photoshop CS4 gjithashtu mbështet përshpejtimin 3D nëpërmjet kartave grafike OpenGL compatible për ecurinë e shpejtë me 3D operacioneve.
Ndryshimet User Interface
Photoshop CS4 ka ndryshuar zonë kryesore të punës dhe tani mbështet skeda dokumentet (Figura 1). Këtu ju mund të shihni ndryshime të mëdha në UI. Shtylla kryesore nëpër mjet krye të dritaren e ka ndryshuar shumë me mjetet më të zakonshme, si përzgjedhje, zoom, rotate, dhe pikëpamjet e vendosur mbi bar titullin për akses të menjëhershëm.
Ju mund të zgjidhni për të shket një ose më shumë dritare në qoftë se ju doni të shikoni imazhet në CS3 dhe stil më parë, ose krahasuar imazhe.
Zona panel ka ndryshuar gjithashtu përfshin hyrje të reja dhe të shpejtë për veprimet e përbashkëta. Kolegjet mund të shikohet në një mënyrë apo lundrues ankorohet si më parë, por të vogël me sidebar Historia, Settings, Lloji, dhe Shtresa Comps është zhdukur. Ju tani qasje këto nëpërmjet menu dritaren, ose në qoftë se ju përdorni ato shpesh, ju mund të shtoni ato në bankën e të akuzuarve.
Kërkesat e sistemit
Windows
* Ose 1.8GHz procesor të shpejtë
* Microsoft
Windows
XP me Service Pack 2 (Service Pack 3 rekomandohet) ose Windows Vista
Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise me Service Pack 1 (certified for 32-bit dhe Windows XP 32-bit dhe 64-bit Windows Vista)
* 512MB of RAM (1GB recommended)
* 1GB hapësirë hard-disk në dispozicion për instalim; hapësirë shtesë pa kërkohen gjatë instalimit (nuk mund të instaluar në flash-bazuar storage devices)
* 1.024 x768 display (1.280 x800 rekomandohet) me 16-bit video card
* Disa nga GPU-karakteristika e përshpejtuar të kërkojë mbështetje për grafika Shader Model 3.0 and OpenGL 2,0
* DVD-ROM drive
* QuickTime 7,2 software të nevojshme për multimedia features
* Broadband Internet lidhje e nevojshme për shërbime online
Mac
#
PowerPC G5 ose multicore procesor Intel
# Mac OS X v10.4.11-10.5.4
# 512MB of RAM (1GB recommended)
# 2GB hapësirë hard-disk në dispozicion për instalim; hapësirë shtesë pa kërkohen gjatë instalimit (nuk mund të instaluar në një vëllim që përdor një rast sistem ndjeshëm fotografi apo në flash-i bazuar storage devices)
# 1.024 x768 display (1.280 x800 rekomandohet) me 16-bit video card
# GPU-Disa karakteristika të përshpejtuar të kërkojë mbështetje për grafika Shader Model 3.0 and OpenGL 2,0
# DVD-ROM drive
# QuickTime 7,2 software të nevojshme për multimedia features
# Broadband Internet lidhje e nevojshme për shërbime online
Kodi:
http://hotfile.com/dl/11015907/7de63ba/PSC4-74MB.rar.htmlpassword to new file is
Kodi:
www.forump3.net